SZEMÉLYES OTTHON ÖNNEK

Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési tervezés

ANTIK ÉS MODERN TALÁLKOZÁSA

2 IN 1 belsőépítészet és lakberendezés egyben

SZEMÉLYISÉGRE HANGOLT GYEREKSZOBA

Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési tervezés

ELEGÁNS ÉS LETISZTULT NAPPALI

2 IN 1 belsőépítészet és lakberendezés egyben

ÜZLETEK, IRODÁK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSE

 
 
 
 
 

SZEMÉLYES OTTHON MÓDSZER

Amikor a lakberendező az Ön fejével gondolkodik

Nincs két egyforma közöttük. Mint ahogy a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveimet én is teljes egészében a megrendelőimre szabom. Személyiségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezem ki. Célom, hogy a megrendelőhöz leginkább passzoló teret alkossam meg, ezért nem bútorokban vagy lámpákban gondolkozom, hanem életterekben, személyiségekben és hangulatokban.

Munkámhoz nélkülözhetetlen a kreativitás, a naprakész anyagismeret, a műszaki tudás, és rendkívül fontos az emberismereti képesség is. Fontos, hogy ráhangolódjak ügyfeleim ízlésvilágára, életvitelére, elképzeléseire. Továbbgondolom, fejlesztem azokat, így alkotom meg személyre szabott, harmonikus otthonukat.
Munkáimat mind belsőépítészeti, mind a lakberendezési szempontból megtervezem.

Ez az általam kifejlesztett “Személyes Otthon Módszer” lényege.

Erdélyi Krisztina építészmérnök-lakberendező, vezető tervező, a “Személyes Otthon Módszer” kifejlesztője és jogtulajdonosa.

ELKÉSZÜLT BELSŐÉPÍTÉSZETI ÉS LAKBERENDEZÉSI PROJEKTEK

Az elképzelésektől a megvalósításig

ANTIK ÉS MODERN

ELEGÁNS ÉS LETISZTULT

BARÁTSÁGOS SZÜRKE

DIÓFÁRA HANGOLVA

SZÍNES FÉNYEK

MEDITERRÁN NAPPALI

MODERN OTTHON

MINIMÁL

CUKRÁSZDA

CSILLÁRSZALON

BELSŐÉPÍTÉSZETI ÉS LAKBERENDEZŐI  ÁRAK

Az árak irányárak, mert minden lakás és tulajdonosa egyedi

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TERVEZÉSI DÍJ

Az ajánlatkérés menete

Egyedi árajánlatának elkészítéséhez szükséges, hogy megismerjem igényeit és elképzeléseit. Ehhez nyújthat segítséget, ha letölti munkafüzetemet, mely segít összeszedni gondolatait. A munkafüzet visszaküldését követően kerül sor az első személyes konzultációra, melyen megismerjük egymást, személyesen is átbeszéljük a megoldandó feladatokat. Körvonalazom, hogy milyen megoldási lehetőségeket rejt otthona. Hatékonyabbá tehető a megbeszélés, ha a tervezési helyszínről előzetesen küld számomra fotókat, valamint – amennyiben az rendelkezésre áll – alaprajzot.

Ezen találkozóra egyszeri konzultációs díjat számolok fel, mely a tervezés megrendelése esetén a tervezési díjból levonásra kerül.
A konzultációs díj összege: Bruttó 50 000 Ft+ kiszállási díj, időtartama: cca. 2 óra.

Amennyiben visszaküldi nekem a kitöltött munkafüzetet, a konzultáció díját 20.000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe, mert előkészületei nagyban segítik munkámat.

A találkozó után egyedi, részletes árajánlatot készítek, melyet e-mail-en küldök el.
Az árajánlat írásbeli elfogadása esetén, szerződést kötünk. Ezután indulhat a tervezés…

Ha érdekesnek találta az olvasottakat és otthona kialakításához keres megbízható tervezőt, keressen bátran! Nézzük meg együtt, milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt az Ön leendő otthona!

A munkafüzet kitöltéséhez kattintson a fenti képre vagy a KITÖLTÖM A MUNKAFÜZETET gombra.

KINEK AJÁNLJUK?

Annak, aki komolyan szeretne profin megterveztt otthont.

Aki szeretne javítani életminőségén, ezért az egyéniségéhez tökéletesen passzoló, komplex módon átgondolt otthonra van szüksége. Olyan igényesen kialakított lakásra, ami értékálló és harmonikus. Ahol nemcsak kipihenheti magát és feltöltődhet, hanem ahová örömmel hívhatja meg barátait, ismerőseit is.

Aki mind esztétikai, mind műszaki szempontból tökéletes otthont szeretne, és nem bánja, ha terveink hatására növekszik ingatlana értéke. Aki szeretné kihozni lehetőségeiből a maximumot.

Azoknak, akik többre vágynak az átlagosnál!

VÉLEMÉNYEK MUNKÁIMRÓL

Ügyfeleim elégedettsége számomra a legfontosabb

Szűkös anyagi kerettel rendelkeztünk, így apránként valósulhatott meg álmaink háza. A tervezéshez Krisztina segítségét kértük.
Mit kaptunk? Elképzeléseink összefoglalását, személyre szabott harmonikus belső tereket. Praktikus megoldásokat, szakmailag precíz – pontos tervezést, a kivitelezés felügyeletét. A falszíntől, a bútorig, a lámpától, a függönyig mindenre kiterjedő tanácsokat – ÁLMAINK OTTHONÁT! Köszönjük!

Zsuzsa és Balázs

A lakás valóban álmaim lakása lett, egy olyan hely, ahol nemcsak én érzem jól magam, hanem a családom, barátaim is ezt igazolják vissza.
Nagyon köszönöm a terveket, rajzokat, segítséget, sokat segített. Ugyan menet közben voltak változások, de azt gondolom, hogy a végeredmény egy szép, szerethető, élhető hely lett.
Sokat gondoltam Önre, amikor átszámoltam a költségeket, igaza lett – annyiba került végül, amennyit mondott. A munkáját ezúton is köszönöm!

Diána (Ötletterv)

Az új nappalinknak azóta is nagyon örülünk és annak is, hogy Titeket kértünk meg a megálmodására. 🙂 Azóta boldogan fogadunk vendégeket is. 🙂 Már sok dicséretet is kaptunk/kaptatok.
Köszönjük szépen!

Ági és Olivér