Kérdése van? Keressen bizalommal!

Erdélyi Krisztina

építészmérnök, lakberendező

a személyiségre hangolt életterek tervezője a „Személyes Otthon Módszer” kifejlesztője és jogtulajdonosa

Telefon: +36 70 207 60 26

Email: erdelyikrisztina.info@gmail.com

Székhely: Budapest

Vállalási terület: Budapest

  Kijelentem, hogy a kapcsolatfelvétel során megadott adataim adatkezeléssel kapcsolatban a www.erdelyikrisztina.hu oldalon található adatkezelési tájékoztatót elolvastam, és a tartalmát megismertem, megértettem és tudomásul vettem.

  Hozzájárulok, hogy a kapcsolatfelvétel során megadott adataimat (név, e-mail, telefonszám, a tervezendő projekttel kapcsolatos adatok) a weblap tulajdonosa, mint adatkezelő megismerje és kezelje, kapcsolatfelvétel és ajánlatkérés céljából.

  Kijelentem, fent megadott adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.

  Árajánlat kérés

  Az árajánlat kérés menete

  Nincs két egyforma feladat, így nincs két egyforma tervezési ár sem. A tervezési díj mértéke függ a tervezési feladat típusától, bonyolultsági fokától, a tervezési terület nagyságától, az építészeti adottságoktól. Függ a tervezési szint mértékétől és a sürgősségétől is. Épp ezért nem általánosítható. Így minden feladatra egyedi árajánlatot készítek.

  Az Ön egyedi árajánlatának elkészítéséhez szükséges, hogy megismerjem igényeit és elképzeléseit. Ehhez nyújthat segítséget, ha letölti a munkafüzetemet, mely segíti összeszedni gondolatait. A munkafüzet visszaküldheti nekem.
  Ezt követően kerül sor egy személyes konzultációra, ahol megismerjük egymást, részletesen átbeszéljük a megoldandó feladatokat. Megbeszéljük milyen tervre lesz szüksége otthona megvalósításához. A találkozóra egy budapesti lakberendezési üzletben kerül sor, időtartama cca. 3 óra.
  Hatékonyabbá tehető a megbeszélés, ha a tervezési helyszínről előzetesen küld számomra fotókat, valamint – amennyiben ez rendelkezésre áll – alaprajzot.
  Ezen találkozóra egyszeri bruttó 50 000 Ft  konzultációs díjat számítok fel. Amennyiben visszaküldi nekem a ténylegesen kitöltött munkafüzetet, ezen konzultáció díját 20 000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe, mert előkészületei nagyban segítik munkámat. A konzultációs díj összege a tervezés megrendelése esetén a tervezési díjból levonásra kerül.

  A találkozó után egyedi, részletes árajánlatot készítek Önnek, melyet email-en küldök el. Igény esetén telefonon átbeszéljük.
  Az ajánlat írásbeli elfogadása esetén szerződést kötünk. Ez után indulhat a tervezés…

  Ha érdekesnek találta az olvasottakat és otthona kialakításához keres megbízható tervezőt, keressen bátran! Nézzük meg együtt, milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt leendő otthona!