Vélemények

Ügyfeleim elégedettsége számomra a legfontosabb

„Tavaly augusztusban egy lakás építésére szerződtünk, és mivel a tervrajz nem teljesen felelt meg az elképzeléseinknek, megkerestük Erdélyi Krisztinát egyrészt a tervezésre, másrészt a belsőépítészeti munkára. Ez életünk egyik legjobb döntése volt.

Kriszta az első találkozás alkalmával tájékozódott, mi is az elképzelésünk általában, milyen stílust kedvelünk. Ennek alapján küldött képeket, és minket is megkért, küldjünk nekünk tetsző berendezéselemeket minden helyiségre. Ezt követően bele tudta élni magát a mi világunkba.

A lakást igényeink szerint áttervezte, és mivel a kivitelező nem fogadta el, 1-2 nap alatt újra tervezte – ami sokkal jobban tetszett, mint az előzőek. Például van egy belülről megvilágítható modern képünk, melyet szervesen illeszkedően beletervezett a nappaliba. Alig várjuk, hogy „élőben” láthassuk.

A kivitelezés folyamatban van, többször olyan probléma keletkezett, melyben nehezen tudtunk volna dönteni. Kérdéseinkre mindig rövid idő alatt megfelelő választ kaptunk. Itt derült ki számunkra, hogy számos kivitelezői „csapda” elkerülhető, ha egy jól felkészült belsőépítész segít.

Krisztában kitűnő szakembert ismertünk meg, sok praktikus tanácsot kaptunk. A berendezéshez többféle javaslatot is adott, és volt, aminek alaposan utánajártunk, végül szinte mindig egyik általa javasolt megoldást fogadtuk el. Nekem nagyon tetszett az is, hogy ha valamivel szakmailag vagy stílus szempontjából nem értett egyet, érvelt a javaslata mellett.

Egyszer megkérdeztük, hogy mennyire szokták megfogadni a javaslatait. Azt mondta, hogy nem mindig, de azt többnyire meg is bánták.

Teljesen elégedettek vagyunk a színvonalas belsőépítészeti munkával, és úgy érezzük, hogy szebb otthonunk lesz, mint amit valaha is megálmodtunk. Krisztát emberileg is megszerettük.

Ha bármikor lakásfelújításra vagy építésre adjuk a fejünket, biztos, hogy hozzá fordulunk. Barátainknak eddig is jó szívvel ajánlottuk.

Javaslatunk: Maradj ilyen sokáig!”

Judit és Miklós

„Kedves Krisztina
Egy éve kértünk tanácsot a nappalink berendezéséhez. Azóta befejeztük a munkát. Igyekeztünk mindenben követni tanácsait. Sok utánajárással, végül sikerült mindent beszereznünk. A költségeket ugyan egy kevéssel túlléptük, de ezt nem sajnáljuk. Nagyon tetszik nekünk és másoknak is a végeredmény. Nagyon otthonosan érezzük azóta magunkat a nappalinkban. Küldök néhány képet, megköszönve segítségét.”

H. István (Személyes konzultáció)

„A lakás valóban álmaim lakása lett, egy olyan hely, ahol nemcsak én érzem jól magam, hanem a családom, barátaim is ezt igazolják vissza.
Nagyon köszönöm a terveket, rajzokat, segítséget, sokat segített. Ugyan menet közben voltak változások, de azt gondolom, hogy a végeredmény egy szép, szerethető, élhető hely lett. Sokat gondoltam Önre, amikor átszámoltam a költségeket, igaza lett – annyiba került végül, amennyit mondott.
A munkáját ezúton is köszönöm!”

Diána (Ötletterv)

„Amikor elhatároztam a lakásfelújítást, nagyon határozott elképzelésem volt, milyen is legyen az én testre szabott új lakásom.
Letisztult világos lakást akartam, amiben néhány barokk családi bútor és festmény, és az imádott toile de jouy anyagom is benne van. Hogyan keverjem a modern stílust az antikkal? És hogy lehet a lakásteret praktikusan kihasználni? Azt gondoltam, ehhez belsőépítészre van szükségem.
Mivel nem ismertem senkit, az interneten kezdtem keresgélni, Erdélyi Krisztina oldalán az a kifejezés keltette fel a figyelmem, hogy „személyre szabott”. Ez nagyon tetszett.
Már az első találkozásnál tudtam, Kriszti az én emberem. Láttam tökéletesen érti, érzi mit is szeretnék. 3 nagyon szép tervet csinált, abból választottam ki, ami nekem legjobban tetszett. Innen kezdve teljesen rábíztam magam. Mindenhova csak egyszer kellett mennem, mert amit kiválasztott az nekem is tetszett – csempétől a világításig, függönytől a parkettáig – minden az volt, amit elképzeltem magamban.
Az egész felújítást végig felügyelte.
Ügyelt, hogy minden pontosan a helyén legyen. A végeredmény egy gyönyörű, testreszabott lakás lett. A beköltözés után 2 nappal minden a helyén volt, és olyan volt, mintha mindig is így lett volna. Azt hiszem ez a legnagyobb dicséret egy belsőépítész számára.
Nagyon örülök, mert jól választottam, és köszönöm Krisztinának ezt az egyedi lakást.”

S. Krisztina

„Szűkös anyagi kerettel rendelkeztünk, így apránként valósulhatott meg álmaink háza. A tervezéshez Krisztina segítségét kértük.
Mit kaptunk? Elképzeléseink összefoglalását, személyre szabott harmonikus belső tereket. Praktikus megoldásokat, szakmailag precíz – pontos tervezést, a kivitelezés felügyeletét. A falszíntől, a bútorig, a lámpától, a függönyig mindenre kiterjedő tanácsokat – ÁLMAINK OTTHONÁT!

Köszönjük!”

Zsuzsa és Balázs

„Az új nappalinknak azóta is nagyon örülünk és annak is, hogy Titeket kértünk meg a megálmodására. 🙂 Azóta boldogan fogadunk vendégeket is. 🙂 Már sok dicséretet is kaptunk/kaptatok.”
Köszönjük szépen!

Ági és Olivér

„Krisztina segítségével újítottuk fel és alakítottuk át otthonunkat.

Már a tervezési folyamat során nagyon profi segítséget kaptunk, a felhasználni kívánt anyagok közös kiválasztása során pedig teljes mértékben bebizonyosodott, hogy Krisztina nem csak a kínálatot ismeri tökéletesen, hanem minden egyéb számunkra fontos szempontot is figyelembe véve, mindenből a legmegfelelőbbet találja meg nekünk. Míg a folyamat elején aktívan igyekeztünk részt venni a kiválasztásban, alternatívákat felkutatni, egy idő után megállapítottuk, hogy úgyis az általa kiválasztott anyag lesz a legideálisabb.

Így nyugodtan hagyatkoztunk javaslataira, ami jelentős könnyebbséget jelentett számunkra. Az egész folyamat (tervezés és kivitelezés) során végig kísért bennünket, mindig fordulhattunk hozzá segítségért, ha valamiben elbizonytalanodtunk.

Összességében elmondhatjuk, hogy mind a tervezési folyamat során nyújtott szakmai segítséggel, mind a végeredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk. Ha egy dolgot kellene mégis kiemelnünk – mint legjelentősebb pozitív tapasztalatot -, az az lenne, hogy Krisztinának úgy sikerült pontosan az elképzeléseinknek megfelelő designt kialakítania, hogy csak néhány támpontot tudtunk adni neki kiindulásként, mégis a végeredmény teljesen megfelel az ízlésünknek és elképzeléseinknek.”

Zsuzsa és Szabolcs

„A legfontosabb kérdés szerintünk az, hogy megérte-e nekünk veletek dolgozni?

Erre a válasz egyértelmű igen.

Azért igen, mert a lakás apró méretei miatt, szó szerint centizni kellett, hogy minden elférjen. Ehhez pedig szakemberek kellettek – ezek voltatok ti! Rengeteg olyan apró részlet volt, amire mi nem gondoltunk volna, vagy csak hasraütés-szerűen határoztunk volna meg (pl.: milyen szélesnek kell lennie egy közlekedő folyosónak, hol mekkora távolság szükséges, hogy minden el is férjen, stb.).

Továbbá azért is igen a válasz, mert az alaprajz teljesen átalakult. Erre egyrészt nem számítottunk, másrészt viszont igazatok volt: tényleg jó, hogy több változatot is terveztetek, és volt miből választani. A választott alaprajzzal minden olyan lesz, amilyenre vágytunk. A kiviteli terv abszolút profi munka, ezt más szakemberek is megerősítették. Óriási segítség, hogy nem menet közben kell kitalálnunk, hogy hová kerüljenek a villanykapcsolók, esetleg rossz döntést hozva. Ráadásul vitás helyzet esetén utólag nehéz a kivitelezővel egyeztetni – hogy kinek is van igaza, mikor mi hangzott el – hiszen nincs hivatkozási alap.

Amit másképp csinálnék: A végleges kiviteli tervek átadása előtt jó lett volna látni őket. Van pár apró részlet, amit máshogy szeretnénk. A tervek előzetes megtekintésének lehetősége ezt a folyamatot szervezettebbé tette volna, a végeredményt pedig még pontosabbá. Köszönjük a munkátokat, sok időt és energiát spóroltatok nekünk!”

Andi és Laci

„Első közös lakásunkat azzal a céllal vásároltuk meg, hogy a kis panellakásból egy kényelmes, családias, fiatalos és modern otthont varázsolunk.
Mivel a lakás átalakítását egy lépésben nem tudtuk volna finanszírozni, ezért szerettünk volna kész terveket, hogy tudjuk, mi felé haladunk, mit szeretnénk megvalósítani. Így amikor lehetőségünk van rá – akár több lépésben – a tervnek megfelelően elvégeztethessük a munkálatokat, beszerezhessük a bútorokat.
Rengeteg képet megnéztünk az interneten és a lakberendezési magazinokban, de végül arra jutottunk, hogy szakember segítségét kérjük.
Krisztinára az interneten „bukkantunk rá”. Nagyon tetszettek a honlapon lévő referencia képek, az első személyes találkozás alkalmával pedig rögtön tudtuk, hogy vele szeretnénk dolgozni. Éreztük, hogy az elképzeléseinket tökéletesen megérti, és nagyon sok hasznos tanáccsal látott el már ezen az első találkozáson is. A tervezési munkálatok során is végig megvolt ez az összhang, az általa javasolt anyagokra, megoldásokra többnyire csak rá kellett bólintanunk, annyira az ízlésünk szerint választott.
Az elkészült tervek alapján most már tudunk haladni apránként a célunk felé. Az egyetlen nehézség, hogy annyira tetszenek a lakásunk látványtervei, hogy nagyon nehéz kivárni, míg minden elkészül. :)”

Anikó és Marcell

„Csak az elégedettség hangján tudjuk kifejezni köszönetünket az elvégzett tervezői munkádért. Annyira meg vagyunk elégedve, hogy jó szívvel ajánlunk Barátainknak is. Az i-re a pont a berendezett új lakásunk elkészültekor kerülhet, amikor a gyakorlat is bebizonyíthatja, hogy a tervek a valóságban is egy élhető, meleg lakássá értek.”

Andi és Dénes