• Ha többre vágyik az átlagosnál.
  Szeretne az átlagostól eltérő, stílusos otthonban élni? Tetszenek a belsőépítészek, lakberendezők által profi módon megtervezett otthonok? Hogyan valósítható meg ez ön otthonában?
 • Ha egyedi otthont szeretne.
  Egyedi elképzeléseit szeretné az otthonában is viszontlátni? Szeretné, ha otthona különbözne a szomszéd lakásától? Több stílus is tetszik, amiket össze kellene hangolni?
 • Ha növelné ingatlana forgalmi értékét.
  Egyedi költséghatékony megoldásokkal szívesen megnövelné ingatlana forgalmi értékét?
 • Ha „berendezhetetlen” a lakása.
  Lakása alaprajza kihívásokkal teli, sehogy sem boldogul a megfelelő berendezés kialakításával?
 • Ha nagyobb átalakításra van szükség.
  Meglévő, vagy új otthonának megújulásra van szüksége? A funkciók átszervezése, a falak áthelyezése is esedékes? 

Miben segítenek terveim?

 • Terveim segítségével megvalósíthatja saját személyiségére és igényeire hangolt, harmonikus, egyedi otthonát, ahová minden nap örömmel tér majd haza. Lakása stílusos, kényelmes, meghitt otthonná válhat, ahol feltöltődhet és kipihenheti magát.
 • Látványos, ámde költséghatékony ötleteimmel jelentősen megnövelheti ingatlana értékét. A befektetett plusz költségei többszörösen visszatérülhetnek. Pl.: Egy régebbi munkám esetében, az eladásra szánt ingatlan értékének 10% költötték a tervezésre, az anyagokra és a kivitelezésre. Eladáskor az ingatlan, az eredeti becsült ár 122%-ért kelt el.
 • Időtálló, rövid és hosszú távon is jól működő otthona lehet. Terveimmel elkerülheti a sok bosszankodást, mely tervek nélkül sajnos gyakran előfordul: „Miért nem ide tettünk kapcsolót? Miért nincs csak egy kicsit odébb ez a fal, akkor beférne a szekrény! Miért nem gondoltunk rá előbb?”
 • Csökkenti a kivitelezéssel járó költségeket. Szakszerű, és a kivitelezhetőséget is szem előtt tartó terveimmel, kiváló minőségben megvalósítható otthona. Ellenőrizhetővé válik a kivitelezési munka és elkerülhető az utólagos falbontással, átalakítással járó pótmunkák előre nem várt költsége.Pl.:„Jaj, mégsem ide kellene tenni a falat, hanem oda!”, vagy: „Plusz, még ennyibe, meg ennyibe kerül majd a kivitelezési munka. Ja hogy ez nem volt benne? Nem tudtuk, hogy ez így lesz, nem volt terv…”
 • Időt spórol Önnek. Nem szükséges a kevés szabadidejét feláldozva anyagokat, lámpákat, bútorokat keresgélni. Kipróbált, megbízható helyekről ajánlok beépítendő termékeket, akár több változatban is. Elkerülheti a felesleges, ötletszerű vásárlásokat, melyeket később megbán. Így ön kényelmesen megfontolva dönthet, és szabadidejét családjával töltheti, foglalkozhat a hobbijával, vagy utazhat. Megbeszéljük, mit és hol érdemes megvásárolni, hogy pénzforrásait minél hatékonyabban tudja felhasználni.

Erdélyi Krisztina
vezető tervező